Інформація від Краматорського відділу поліції ГУНП в Донецькій області

Менеджеры компании с радостью ответят на ваши вопросы и произведут расчет стоимости услуг и подготовят индивидуальное коммерческое предложение.
Задать вопрос
22 Июля 2016

Шановні громадяни!

Останнім часом збільшилось кількість шахраїв. Зловмисники використовуючи Вашу довіру під приводом продажу через мережу Інтернет різних товарів, а також розіграшу цінних подарунків, змушують Вас переводити кошти на свої рахунки.

Також зловмисники видають себе за представників правоохоронних органів і повідомляють вам неправдиву інформацію щодо затримання ваших родичів за скоєння злочинів а за їх звільнення потребують перерахувати їм гроші.

Щоб не стати жертвою шахраїв ЗАПАМЯТАЙТЕ !!!

Якщо Вам нібито телефонують із банківської установи, ні в якому разі не повідомляйте номери свого розрахунку та інші персональні данні а також пін-коди банківської карти.

У випадку коли вам приходить СМС повідомлення про будь який цінний приз отриманий Вами ні в якому разі не перераховуйте гроші невідомим особам . У даному випадку злодії грають на ваших почуттях.

Щодо покупок в Інтернет мережі не варто гоняться за низькою ціною. Також слід використовувати послугу «Накладений платіж», при якій є можливість перевірити товар, його цілісність та якість.

Якщо Вам телефонують під приводом працівників правоохоронних органів що нібито Ваш родич затриманий за скоєння злочину та вимагають перерахувати гроші за визволення родича та пропонують Вам перерахувати гроші за допомогою працівників служб таксі а також за допомогою банківських установ та терміналів ЗАПАМЯТАЙТЕ це ШАХРАЇ !

Якщо ви все ж таки стали жертвою шахраїв потрібно звернутись до найближчого відділення поліції або за телефоном «102»

 

Краматорський відділ поліції ГУНП в Донецькій області.

Заказать услугу
Оформите заявку на сайте, мы свяжемся с вами в ближайшее время и ответим на все интересующие вопросы.
Вернуться к списку